Összes blog

UNIXINO – A digitális élmény alkotói

2020-ban hivatalosan is megalakult az UNIXINO Kft, elindítva egy utat a szoftverfejlesztés világában. Cégünk digitális termékfejlesztéssel, weboldalak és mobilalkalmazások tervezésével és fejlesztésével foglalkozik.
Publikálva
2024-03-12
Facebook IconInstagram Icon LinkedIn Icon

Az UNIXINO egy olyan csapat, amely korszerű és kreatív digitális megoldásokkal rendelkezik, hogy ügyfelei számára optimálisélményt nyújtson. Hiszünk a technológia erejében, hogy értéket teremtsünk és különbséget tegyünk. Alapításunk óta küldetésünk, hogy segítsünk a vállalkozásoknak magabiztosan navigálni a digitális térben.

"Az UNIXINO alapításánál az vezérelt, hogy csináljunk valami újat egy már régóta működő piacon. Modernizáltuk a digitális megjelenést és ezzel próbáljuk ügyfeleinket a digitális élménybe varázsolni.” – mondta Fodor Márton ügyvezető.

Tapasztalat, szakmai tudás, az innováció és az ügyfelek elégedettsége iránti megingathatatlan elkötelezettség…Ez jellemzi cégünket és a cégünkben dolgozó szakembereinket. Szolgáltatásaink közül kiemelkedik a egyedi szoftverfejlesztés, a mobilalkalmazás fejlesztés és a webfejlesztés.  

Az egyedi szoftverfejlesztés lehetővé teszi a teljes mértékben testreszabott megoldások kialakítását, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön üzleti folyamataihoz és kihívásaihoz. Ez nemcsak a hatékonyságot és a munkafolyamatok optimalizálását segíti elő, hanem a technológiai innovációkra épülve új üzleti lehetőségeket is megnyit.

Business Protect szoftverfejlesztés

A professzionális webfejlesztés kulcsfontosságú a sikeres online jelenlét szempontjából. Egy jól megtervezett, gyorsan betöltődő és felhasználóbarát weboldal segít növelni a látogatók számát, javítja az ügyfél-elégedettséget, és hozzájárul az Ön márkájának erősítéséhez az online térben.

Westwood D. Intercontinental webfejlesztés

A cross-platform mobilalkalmazások fejlesztése lehetővé teszi, hogy alkalmazását egyszerűbben és költséghatékonyabban hozza el egy széles felhasználói bázisszámára különböző eszközökön és operációs rendszereken. Ez biztosítja, hogy az alkalmazás egységes felhasználói élményt nyújtson minden platformon, miközben csökkenti a fejlesztési és karbantartási költségeket, valamint lerövidíti a piacra jutási időt.

Siófok KC cross-platform mobilfejlesztés

Szolgáltatásaink széles skálájával és szakértőcsapatunkkal biztosítjuk, hogy üzleti céljai megvalósuljanak, miközben kiemelkedő ügyfélélményt nyújtunk.

Fedezd fel esettanulmányainkat

Ismerd meg, hogyan segítettünk hasonló vállalkozásoknak sikereket elérni!

További tartalmak