Business Protect Kft.

Anonim panaszbejelentő szoftver

A Business Protect egy anonim visszaélés-bejelentési rendszer, segítségével mindenki megteheti bejelentését.

Szolgáltatások
Egyedi Szoftverfejlesztés
Webfejlesztés
Platform

Web

Firebase
Jira
React
Node.js
JavaScript
MongoDB

Bevezető

A Business Protect egy opcionálisan anonim visszaélés-bejelentési rendszer, melysegítségével mindenki megteheti közérdekű bejelentését anélkül, hogy kilétére fény derülne. A Business Protect szolgáltatása egy olyan webes alkalmazás, ahol egy bejelentő úgy teheti meg egy cég felé a közérdekű bejelentését, panaszát, hogy a cég által kijelölt panaszkezelő adminisztrátor számára a bejelentőkiléte mindvégig rejtve marad, kivétel ez alól, ha a bejelentő az ügykivizsgálásának során a kilétét felfedi.

 

Feladat 

A Business Protect projekt azzal az elsődleges céllal indult, hogy olyan webes alkalmazást hozzon létre, amely lehetővé teszi a vállalatok alkalmazottai, ügyfelei és partnerei számára, hogy névtelenül tegyenek közérdekű bejelentéseket. Ennek célja az etikus gyakorlatok előmozdítása és a vállalati kultúra javítása. A projekt konkrét célkitűzései közé tartozott egy olyan felületkifejlesztése, amely amellett, hogy lehetővég teszi a névtelen bejelentéseket, egyszerre biztosítja a könnyű használhatóságot és a biztonságot.

  

Fejlesztés 

Tervezés:  

A tervezési folyamat során különösen fontos volt a folyamatos konzultáció, tanácsadás és ötletelés a megrendelővel, hogy teljeskörűen feltárjuk a pontos igényeket és célokat. Közösen gondoltuk át a projekt kritikus pontjait, az bejelentési folyamathoz szükséges funkciókat és menüpontokat, hogy egy valóban jól használható és hatékony szoftvert fejlesszünk.

Csak ezután következhetett a felhasználói felület és funkcionalitás vizuálismegtervezése, ahol a cél egy logikus, tiszta design kialakítása volt.

 

Fejlesztés:

A felhasználók saját kérdőíveket hozhatnak létre, illetve használhatják az ütemezési naptárat, amelyben rögzíthetik az eseményeket és feladatokat, melyekről reggel emlékeztető e-mailt kaphatnak az aznapra tervezett feladataikról.

A kihívások közé tartozott az anonim jelentési rendszerbiztonságának biztosítása, a felhasználói élmény optimalizálása és a rendszergazdák által beérkező jelentések hatékony kezelése. A megoldások közétartozott a felhasználói adatok védelmét szolgáló robusztus titkosítási intézkedések bevezetése, az egyszerű és intuitív használatot biztosító felhasználói felület megtervezése és tesztelése, valamint az anonimitás fenntartása mellett az egyszerű kezelést biztosító adminisztrátori felületlétrehozása.

 

 

Összegzés 

Eredményekés Hatás:  

A projekt számos pozitív eredményt hozott. A munkavállalók, ügyfelek és partnerek mostantól névtelenül tehetnek bejelentéseket, ami hozzájárul a vállalati kultúra és etika fejlesztéséhez. A platform biztonságos és felhasználóbarát helyet biztosít ezeknek a bejelentéseknek. A rendszer sikeresen bevezetésre került a megrendelőnk több ügyfelénél, ami bizonyítja az applikáció hatékonyságát és pozitív fogadtatását különböző üzleti kontextusokban.